LADINGSZEKERING


RESOLASTIC ANTI-SLIP MATTEN

Voor ladingszekering en zekerheid


RESOLASTIC anti-slipmatten leveren een belangrijke bijdrage om ervoor te zorgen dat uw lading blijft waar het hoort. Meer dan 30 jaar ervaring in productontwikkeling en applicatie-onderzoek heeft ertoe geleid dat dit Regupol product de basis vormt voor ladingszekering.
REROLASTIC anti-slipmatten helpen bij het vastzetten van alle ladingen. Een betrouwbare wrijvingscoëfficiënt vermindert het gebruik van andere beveiligingen. Hierdoor wordt het ook economische interessant om anti-slip matten toe te passen.
Daarnaast is een onbeveiligde lading is ook een levensbedreigende lading. Goederen die tonnen wegen, kunnen dodelijke projectielen worden als de truck wordt gestuurd of hard remt. Anti-slipmatten zijn een van de meest effectieve manieren om dit risico te minimaliseren.
Bij het vast sjorren van een lading van zes ton op een vrachtwagen met deze anti-slipmatten eronder, zijn slechts vier sjorbanden nodig. Terwijl zonder deze anti-slipmatten zo"n 40 sjorbanden nodig zijn, wat nauwelijks praktisch is.
Anti-slipmatten worden bij alle methoden die er zijn voor het vastzetten van de lading gebruikt. Een lading die alleen op antislipmatten wordt geplaatst, is echter niet toegestaan zonder andere veiligheidsmaatregelen.

 • Belastbaar tot 5 ton per m2
 • Zeer duurzaam
 • Hoge wrijvingscoëfficiënt
 • Formaat: wordt op maat gemaakt op stroken

RESOLASTIC 7210 LS

Anti-slipmatten op rol


RESOLASTIC anti-slipmatten zijn speciaal ontwikkeld voor het transport van stukgoederen van verschillende gewichtsklassen. Bij verschillende gewichtsbelastingen mag het niet meer dan 30 procent indrukken. Vaak wordt dit over het hoofd gezien in veel transporten.
RESOLASTIC anti-slipmatten zijn in drie gewichtsklassen ingedeeld volgens de maximaal toegestane belasting. RESOLASTIC anti-slipmat 7210® wordt het meest toegepast.
Het is in verschillende afmetingen verkrijgbaar.
Op aanvraag kunnen wij ook andere gewenste maten snijden.
RESOLASTIC anti-slipmat 7210® is niet alleen de best verkochte anti-slipmat, maar ook een premium product op de markt van standaardkwaliteiten.

Technische details
Materiaal anti-slipmat op basis van SBR / NBR
Kleur zwart met groene, lichtgroene en gele kleurdeeltjes
Oppervlaktegewicht ca. 6,88 kg / m² bij een dikte van 8 mm
Bulk dichtheid ca. 860 kg / m³
Treksterkte minstens 0,60 N / mm² volgens DIN EN ISO 1798
Rek bij breuk minimaal 60% volgens DIN EN ISO 1798
Temperatuurbestendigheid -40 ° C tot +120 ° C


Resolastic 7210 LS plus anti-slipmatten zijn geschikt voor herhaald gebruik tot ontslagstatus volgens tests door VDZ Dortmund. Weerstand UV-licht, natriumchloride, zwakke zuren en alkalische oplossingen (zwelt op bij blootstelling aan koolwaterstoffen zoals olie, brandstof, enz.) Reinigen Schudden, stofzuigen, wassen, eventueel behandelen met een hogedrukreiniger Afleveringsformulier rollen, vellen, stekken op aanvraag Diktes 8 mm (andere altijd op aanvraag)

 • Belastbaar tot 5 ton
 • Zeer duurzaam
 • Hoge wrijvingscoëfficiënt
 • Formaat: wordt op maat gemaakt op stroken

RESOLASTIC 9510 RHS

Ladingszekering voor gevoelige lading


Bij sommige transporten is het belangrijk om de goederen die getransporteerd worden gevoelig zijn voor verontreinigd.
Een voorbeeld hiervan is zichtbare betonnen elementen voor de bouw, die als afgewerkte elementen worden geïnstalleerd zonder verder schilderen na transport.
Het transport van componenten voor windturbines en halffabricaten en eindproducten van roestvrij staal.

Hiervoor is speciale laadmat RESOLASTIC anti-slipmaat 9510® ontwikkeld. Deze antislipmat houdt niet alleen de lading tegen wanneer deze de neiging heeft te slippen. Het trekt zichzelf ook terug zodat het geen sporen nalaat wanneer het in contact komt met de lading.
Het laat geen zwarte kleurresten achter, zodat optisch gevoelige oppervlakken niet worden aangetast. Zorg er echter voor dat de gebruikte matten nieuw en vuilvrij zijn.

Technische details:
Materiaal antislipmat gemaakt van butyl rubber
Meerkleurig
Oppervlaktegewicht ca. 8,4 kg / m² bij een dikte van 8 mm
Bulk dichtheid ca. 1.050 kg / m³
Treksterkte minstens 0,60 N / mm² volgens DIN EN ISO 1798
Rek bij breuk minimaal 60% volgens DIN EN ISO 1798
Temperatuurbestendigheid - 40 ° C tot +120 ° C
Resolastic 9510 RHS plus antislipmatten zijn geschikt voor herhaald gebruik tot ontslagstatus volgens tests door VDZ Dortmund.
Weerstand UV-licht, natriumchloride, zwakke zuren en alkalische oplossingen (zwelt op bij blootstelling aan koolwaterstoffen zoals olie, brandstof, enz.)
Reinigen door: schudden, stofzuigen, wassen, eventueel behandelen met een hogedrukreiniger.
Afleveringsformulier rollen, vellen, stekken op aanvraag
Diktes 8 mm (andere op aanvraag)

 • Belastbaar tot 5 ton
 • Zeer duurzaam
 • Hoge wrijvingscoëfficiënt
 • Formaat: wordt op maat gemaakt op stroken

Uitgebreide documentatie is op aanvraag beschikbaar.


Klik op de productfoto's voor meer informatie. De volledige productinformatie en de hierbij behorende testrapporten zijn op aanvraag te verkrijgen.
Neem hiervoor contact met ons op per mail of telefoon.

de specialist in contactgeluidisolatie