GABEL RUBBER EN VILT

Sinds 1978 is Gabel een grote innovator op de Nederlandse markt.

Resolastic N het oplegmateriaal van rubbergranulaat werd door Gabel ontwikkeld als vervanger van het opmetselen op de ringbalk voor de begane grondvloeren. Zo werd voor het eerst met de toepassing van rubbermateriaal een betere koudebrug onderbreking en een betere contactgeluidisolatie verkregen. Ideaal voor de aannemer, omdat hij niet meer drie stenen hoefde op te metselen en hij sneller kon bouwen.

Of onze centreerstrip Elastoplast die wordt toegepast tussen verdiepingsvloer en de wand. Hierdoor worden de randspanningen voorkomen en ontstaat er geen scheurvorming in de wand.
Met kleine middelen een groot effect bereiken op de kwaliteit van de bouw.

Tot aan de dag van vandaag blijven we vernieuwen en nieuwe toepassingen voor onze producten vinden.


SAMENWERKING / GELUIDISOLATIE

Vandaag de dag vinden wij het belangrijk om samen te werken met goede en betrouwbare partners.

Met onze expertise van de Nederlandse markt en rubbermaterialen en onze partners halen wij het beste uit elkaar.

Geluid is overal aanwezig, want waar is het nog stil tegenwoordig? Om met elkaar te leven zullen we iets aan geluidoverlast moeten doen.

Zeker als je denkt dat de mooiste plekken om te wonen en te werken steeds vaker in dichtbevolkte gebieden liggen, zoals in het centrum van een stad, of vlak bij het station.

Geluidoplossingen zijn geen noodzakelijk kwaad dat alleen maar extra kosten met zich meebrengt. Het gaat erom of je het geluid wilt horen van de buren die de wc doortrekken, of de loopgeluiden van de naaldhaken van de buurvrouw boven je. Het gaat erom of je van een kantoorcomplex comfortabele woningen kunt bouwen, zonder geluidoverlast.


video Insulco foto 2video Insulco foto 1

WAAROM WIJ DIT DOEN


Reduce, Reuse en Recycle is de toekomst.

Om met elkaar te leven zullen we iets aan het milieu moeten doen en beter omgaan met de wereld.
Wij willen comfort en levenskwaliteit geven aan mensen met producten waar wij achterstaan en trots op zijn.

Of het nu gaat om geluidsoplossingen, verkeersveiligheid of milieu oplossingen, het gaat tenslotte om een comfortabel en prettig leven te hebben.

de specialist in contactgeluidisolatie